tiistai 15. lokakuuta 2013

Kiitosten aika

Ihanan paljon kommentteja terassi postaukseen, kiitos!
Kiitos myös kaikille ihanille lukijoille, jotka täällä käytte. Ihan huima määrä tuo 500! ja kun katson tuonne laskuriin, se näyttää n.330 000 kävijää, blogin olemassaolon aikana!

Kun aloitin tämän pienen blogini kirjoituksen ajattelin, että jos 50 lukijaa saisin niin vau!
Määrä on kasvaanut ja välillä meinaa iskeä itsellekin paniikki, että mistä ihmeestä mä teille kirjoitan tai mitä teille kuvaisin? Ihan tavallista elämää, tavalllisessa kodissa kuitenkin elellään.

Vielä kerran, Iso kiitos teille lukijani! Tärkeitä olette ihan jokainen! 
Ilman teitä ei tätä blogia olisi, sillä ei täällä kauaa yksinään jaksaisi höpötellä. :)

Toivottavasti pysytte mukana jatkossakin!
 Tänään yläkerran aula sai syksyisemmät tekstiilit ja sinne illan tullen hiivin syksyn ensimmäisen glögi kupillisen kanssa. Mmmm, miten hyvältä se maistuikaan. Taidanpa lämmittää vielä toisen.. MOI MOI!

11 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi ihanasta blogista! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sinulle! Täällä on ilo vierailla. Aina.

  VastaaPoista
 3. Täällä on kaunista :). Minullakin glögipurkki odottaa jo kaapissa korkkaamista. Tuo sateenvarjo terassilla on todella viehättävä yksityiskohta.

  VastaaPoista
 4. No en kyl yhtään ihmettele lukijamäärää, teil on tosi kaunista♥ Ihanat noi uudet tekstiilit, peurat sun muut eläimet innostaa nyt itseenikin.

  Kivaa syyslomaa! :)

  VastaaPoista
 5. moi-halusin kertoa ettei aina ehkä tarvitsekaan miettiä mitä kirjoittaa-koska MEITÄ löytyy varmaan iso joukko joka mielellään katsoo myös vain kuvia. tietenkin luen myös tekstiä-mutta kuvista tulee se oikea tunnelma. ihanasta kodista on AINA kivaa katsoa paljon IHANIA kuvia-kiitos!!
  *iloinen seuraaja

  VastaaPoista
 6. Sydänlämpöiset Onnittelut valtavasta lukijamäärästäsi<3 Onnea ja iloa sinulle jatkoonkin ja älä yhtään mieti, etteikö täällä luonasi käydä jatkossakin. Sillä yhtälailla lukijat saavat täältä aimo annoksen hyvää mieltä itselleen, kuin myös sinä saat iloa ja hyvän mielen jokaiseen päivääsi!
  Kiitos<3

  VastaaPoista
 7. ONNEA!! Eikä ihme, että sinulla on niin mahtava määrä lukijoita!:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kun saadaan tulla teille kylään :)

  VastaaPoista