torstai 31. lokakuuta 2013

Poikien talvivarusteista

Tänä vuonna mulla on vähän jäljessä talveen varustautuminen. Usein olen ostanut,
jo alemyynnistä kauden topat seuraavaan talveen, mutta usein myös todennut, että uusissa mallistoissa on niin paljon ihanuuksia, että lopulta meillä on ollut hippasen liikaa noita varusteita!! :)
No tänä vuonna ei, ainakaan vielä. Alkutalven luultavasti vähäluminen kausi mennään viime vuoden varusteissa. A:lla on Ticketin takki+housut sekä Vdt:n karvakauluksinen takki ja B:llä Ticketin Cinder haalari. 

Pari ostosta olen kuitenkin tehnyt. Aaronille löytyi minusta mitä ihanin Hilfigerin untsikka. Tämän kun näin, ei mikään muu ollutkaan enää niin kiva ja kun vielä poikakin tykkäs, niin silmät kiinni ja kassan kautta ulos. :)




Benjaminille löysin uuden ja ihanan Ver de Terren haalarin huutonetistä edullisesti!
Meillä on aiemmin ollut kyseisen merkin haalari, sekä kaksi takkia ja kovasti ollaan tykätty. Huoliteltu ulkonäkö, kauniit yksityiskohdat ja laatu ovat olleet mieleen. 
Onko merkki teille tuttu?
Harkinnassa on vielä Benjaminin päiväkoti haalari. Poika itse toivoi Molon Rainbowta, josta hänellä on myös omavalintana välikausi varustus.  :)
 

 
Viime vuotisia asusteitakin joitain löytyy, mutta uusia kaivataan piristämään. :)
 Mielellään saa laittaa siis vinkkejä, mistä löytyy kivoja pipoja?
Tilasin Silverjunlesta kolme pipoa, mutta reippaan kahden viikon odottelun jälkeen ei ole pipoja vieläkään kuulunut. Minulle Silverjungle on uusi tuttavuus, enkä siksi osaa sanoa niistä vielä mitään. Ihan kivoilta kuvissa näyttivät, mutta aika pitkä odotusaika.

Samoin hyvistä kenkien ostopaikoista kaipailen vinkkejä. Haluaisin hyvät nahkasaappaat molemmille pojille ja pikkujaloista olen jo yksiä katsellut, mutta en ole vielä tilannut.
Mistä siis löytyisi hyvännäköisiä kenkiä varsikin pojille?
Jokos teillä on omat tai lasten varusteet valmiina talveen, koska se sitten saapuukin?

                                               AURINKOA PÄIVÄÄNNE!! :)

6 kommenttia:

  1. Tosi ihania vaatteita teidän pojilla! Itse löysin ihan Zalandolta mielestäni tosi kivat Stupsin talvisaappaat isommalle pojalle. Kannattaa käydä kurkkaamassa, Stupsilla on vaikka mitä ihanuuksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuonne Zalandolle pitääkin mennä heti katsastamaan valikoimat, kiitos vinkistä! :)

      Poista
  2. Hienoja takkeja. Siistejä, mutta varmasti ominaisuuksiltaan loistavia menevien poikien leikkeihin.

    VastaaPoista
  3. Mäkin olen vähän myöhässä talvivarusteiden suhteen. Tarkoitus oli ostaa Pomp de Luxin takki ja housut, mutta nehän jo myyty loppuun. Tänää testattiin Creamien talvihousut ja ne olivat onneksi hyvät. Viime vuodesta jäänyt ja edelleen sopiva Mini aTuren takki saa kelvata. Meillä on lisäksi tuo samainen Ver de Terren harmaa puku kaksiosaisena, mutta en kerta kaikkiaan löydä sitä kätkö mihin puvun olen keväällä varastoinut. Aika huono homma, kun puku oli melkein 300 euron hintainen. Ihan mielettömän hyvälaatuinen ja lämmin, ei Siiri valittanut koko viime talvena kylmyyttä. Vaaleanpunaiset asusteet olivat kivat harmaan kanssa. Tutustuin aikaisemmin tuohon Silverjunglen mallistoon ja kivoja juttuja oli. Käytännön kokemusta ei ole. Meillä on kans asusteet hankkimatta, mutta ehkä teen itse tai tilaan Pomp de Luxilta.
    Mukavat Halloweenit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pomp de Lux on miedänkin suosikki, varsinkin sisävaatteissa. Viime talvena meillä oli Pompilta myös yksi takki ja talvihaalari. Harmi kun teidän suosikit oli jo myyty!
      Vdt on kyllä tosi lämmin. Toivottavasti teidän asu löytyy. On hiukkasen arvokas katoamaan =D

      Poista