lauantai 14. kesäkuuta 2014

Lauantai-iltaa ystävät
ja iso kiitos kaikille kommentin jättäneille, tuohon viime kirjoitukseen. Kauhean mukava niitä on saada ja lukea! 

Viikonloppu onkin mennyt taas aika vauhtia. Eilen oltiin ihanissa ystävyyyden juhlissa ja oli kyllä puitteet ja tarjoilut ihan viimisen päälle. Hauskaa oli ja naurettiin kyllä monta ikävuotta lisää.
Olipa erikoista aamulla nukkua pitkään ja herätä kahdestaan. Meilä kun ei niitä yökyläilypaikkoja paljon tarjolla ole. Jos isompi menee joskus kaverilleen, niin ainakin pienempi on kotona. Kumma kyllä, että vaikka välillä lähes kateellisena kuuntelen, kun kavereilla noita lasten hoitopaikkoja riittää, niin mulla oli ihan kauhee ikävä poikia heti herätessä ja teki mieli hakea ne heti kotiin. No ehkäpä se johtuu siitä, että ne aina on tässä.
Maltettiin kuitenkin mielemme ja rauhallisen aamiaisen jälkeen katseltiin boxilta tallennuksia. Pojat haettiin kotiin vasta iltapäivällä.

Illan suussa alkoi myös aurinko ihanasti paistaa, muutaman päivän tauon jälkeen. Pakkohan se oli heti pihalle päästä kiertämään ja nappasin kameran tietysti mukaan. Tosin kun latasin kuvat koneelle, ne oli niin "aurinkoisia", että tein auringon laskiessa uuden kierroksen. 


                                                         Tässä muuten se aiemmin istuttamani ruusuorapihlaja.
 
                                                                Kaiken kaikkiaan mukava päivä ja viikonloppu!

                       HYVÄÄ KESÄISTÄ VIIKONLOPUN JATKOA! :)

5 kommenttia:

 1. Vallan mainio ihanin kesäkuvin varustettu blogi. Oletko kotiäiti vai työelämässä, minkä ikäinen olet ja kuinka vanhat lapset sinulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen työelämässä ja vähän reilu 40:nen. Yksi lapsi on jo muuttanut kotoa, mutta nämä meidän pienemmät ovat 5 ja 9 vuotiaat pojat.

   Poista
 2. Vihdoinkin ehdin kurkkimaan sun pyörää, ihana!!!

  Hyvää juhannusta sinne:)

  VastaaPoista