maanantai 30. kesäkuuta 2014

Moikka 
Kesäkuun viimeiset minuutit menossa. Mihin tämä kesä oikein katoaa?

Ihan pikkuisen nyt houkuttais avautua tästä harmituksen aiheesta, meinaan tästä suomen kesästä. Koska olen yrittänyt pitää tämän sellaisena positiivisena blogina, niin yritän hillitä..
Siis joo, ei nyt joka päivä ole pakko olla hellelukemat. Tosin mua ei yhtään haittais vaikka oliskin, mutta kyllä tää synkkyys ja vesisade alkaa nyt riittää!! 
Ei hyvänen aika, kun sais takkaa ja kynttilöitä poltella ja ihan täydestä menis joku lokakuu..
Kesällä pitää olla aurinkoa, lämpöä, kukkia ja lämpimät uimavedet. Nyt ei paljon pihakukat innosta ja uimista ei voi edes ajatella.
Mua ei lohduta, kesä on aina kesä tai loma on aina loma. Kyllä mun kesä ja lomafiilis kärsii pahasti tällaisilla keleillä. 
Oonkos mä ainoa?

No jotain positiivista sentään, tällaisella ilmalla ei harmita perata mansikoita sisällä. :)
24 litraa, joista nyt 21 on pakkasessa.
Meillä lapset rakastaa mansikoita ja mietinkin, että riittääkö nuo edes ensi kesään. Toisaalta kun ei tuota pakastus tilaakaan loputtomiin ole.             Mut on ne hyviä. Sen verran meni omaankin suuhun, että tiedän kertoa. Isoja ja makeita, tänään poimittuja, nam!
  
                                                                                          :)

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen kerran ja nam, mitä punaisia herkkupalleroita! Toi on meillä edessä vielä..
  Et todella ole ainoa, jota harmittaa!! Tänä kesänä on pidetty enemmän kuravaatteita, kuin sortseja. Olisi niin monta paikkaa, mihin haluaisi kesässä mennä, muttei niihin nyt sateella mennä voi. Mutta hei kyllä se tästä, kai.. Toivottavasti! :) Mieti kuin mahtavalta helteet ja kesäsää tuntuvat tän synkkyyden jälkeen! Sitten sitä osaa ainakin arvostaa! <3

  VastaaPoista
 2. Njamskis njamskis =) Meillä mansikat ovat aivan raakileita näiden paljonpuhuttujen säiden ansiosta. Mutta mansikoita kyllä tekisi jo niin mieli, ehkä pitää käydä lähitilalta ostamassa =)

  VastaaPoista
 3. Totta joka sana. Kyllä kesän pitäisi olla kesä ja syksyn syksy. Nyt tuntuu, että nämä kaksi ovat vaihtaneet paikkaa. Suomen suven huomioon ottaen toivoisi kaikkien saavan nauttia lämmöstä ja auringosta, etenkin lomalla ollessaan, jotta taas jaksaa paiskia töitä.

  VastaaPoista
 4. Moikkelis! Sans sitä, nää kelit on aika p...stä! Mäkin kökötän mökillä, ja odotan vaan jotakin... hellettä!!! Tänään on onneks ees hiukan aurinko pilkistellyt!

  Mistä otit mansikat? Mä en laita tänä vuonna ollenkaan niin paljon, viimevuotisiakin vielä piisaa. Kesäterkut teille sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Nyt näytti jo sää ennustukset vähän lupaavammilta. Toivoa on :)

   Meillä töissä yks tilas tuttunsa kautta ja otin sieltä. Tosi herkullisia! Meidän viime vuotiset on jo loppu :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kyllä sitä kesää niin kovin kaipaisi, vaikka kuinka haluaisikin olla positiivinen.

  Kuvissasi on kyllä kesä, oi ihanat makoisat mansikat <3

  VastaaPoista
 7. Kesän kaipuu todella on♡ mansikka on kesän paras herkku:)

  VastaaPoista
 8. Et todellakaan olet ainoa. Suorastaan v*tuttaa, kun koko kesäloma on satanut vettä ja ollut koleaa. Ei oikein jaksa enää mikään lohduttaa.. Ehkä pari litraa mansikoita voisi tehdä terää tällekin tädille ;)

  VastaaPoista