torstai 5. kesäkuuta 2014

Marinointia

Sokerisista leipomuksista sitten sujuvasti tämän päivän marinoituihin valkosipuleihin..
Marinoidut valkosipulit on sitten hyviä ja niin oli pakko lähtee kokeilemaan, millaisia niistä itse tehtynä tulee. Vastauksen saatte joskus parin viikon päästä, kun ovat nyt ehtineet maustua.
Laitoin siis  oliiviölyyn valkosipulien lisäksi, chiliä pilkottuna, sekä basilikaa ja tuota Vahen maustettua suolaa. (juu tarkkasilmäiset huomasivat, että maustepulloja oli kaksi pakettia ja toinen niistä oli lahja minulta minulle..) Rosmariinia piti vielä laittaa, mutta mun tuoreet rosmariinit ei enää olleetkaan niin tuoreita, joten jätin ne pois. Nyt sitten vaan pitää malttaa odotella!
 






Täällä on kesä lähtenyt kaikin puolin mukavasti käyntiin. Kotona oloilua, kavereita ja sen sellaista.
Mullakin on ollut vapaita ja ollaan saatu nauttia kauniista kesäpäivistä. Tänään on kyllä asteet kohdillaan, mutta aurinko pilvessä. Siksi sainkin vähän kotihommiakin tehtyä. Oikeestaan oli vähän pakkokin, kun kaverit kävi kahvilla. Ihan hyvä tietysti välillä niinkin, koska aurinkoisella tuo pihamaa kiinnostaa, niin paljon enemmän.

Huomenna olis viikon ainoa työpäivä ja lauantaina sitten tiedossa pientä juhlintaa.

                                                                            MOIKKA MOI! 

3 kommenttia:

  1. Näyttää tosi herkulliselta ja valkosipulihan ei petä koskaan

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja toivottavasti myös maistuu :) Valkosipuli on kyllä hyvää!

    VastaaPoista
  3. Herkulliselta näyttää ja kuulostaa, täytyykin vinkata tästä meidän pääkokille eli Isännälle...
    Aurinkoisia kesäpäiviä teille!

    VastaaPoista